Toneelspelen is onze passie.

Wij spelen op onze eigen vaste speelplaats de “Lopster Kroon”, maar ook op locatie. Wil je voor een bijzondere gelegenheid ons inhuren? Met een bestaande voorstelling, of een eenakter met een bepaald thema, of met een flinke dosis improvisatietalent (Trallemallen)? Neem dan contact op met het secretariaat voor de mogelijkheden! Sappho biedt verschillende activiteiten aan afhankelijk wat er op bepaald moment op de speellijst staat. Sappho kan een opening, feest of andere activiteit opluisteren naar wens.

Voor het komend seizoen staan twee eenakters op de lijst. te weten Droomeiland (van Jaap de Graaf) en Tijd in de war (van Hans Keijzer). Inhoudelijk informatie vind je op de sitepagina activiteiten.

Naast avondvullende stukken, voert Sappho ook op verzoek een Rederijkers activiteit uit . In overleg met de klant kan de Rederijkers activiteit bestaan uit Theatersport,

De kosten zijn allemaal exclusief rechten en indicatief (afhankelijk van de grootte van de zaal waar gespeeld wordt en met hoeveel spelers we zijn).

Prijzen:

Een avondvullend stuk                                                                        € 350

Een eenakter met een Rederijkers activiteit (avondvullend)        € 350

Een eenakter                                                                                         € 175

Trallemallen                                                                                           vanaf € 125  (op maat)

 

Over al deze activiteiten hier meer lezen.

Wilt u een offerte, mailt u ons dan via het secretariaat

 

leuk(0)niet leuk(0)