persbericht 21 januari 2018

Sappho zoekt nieuwe enthousiaste leden/gastspelers van boven de 18. Durf jij?

In dit jaar gaat Sappho verschillende toneeltrainingen geven aan de volwassenen en aan de kinderen van de beide basisscholen in Loppersum. Onderdelen zijn o.a. improviseren, stemgebruik, houding en beweging. Deze cursus kan u ook helpen bij het presenteren voor bijvoorbeeld grotere groepen. Door middel van spelscenes ga je oefenen en ervaren wat speltechnieken voor jou kunnen doen. Praten, gek doen, lachen en luisteren in een veilige omgeving. Sappho gaat op een boeiende nuttige wijze samen met cursisten meerdere genres, van slapstick tot camera naturel, onderzoeken. Hierbij kan de cursist een ´zelfontdekkingsreis` gaan ondernemen. Dit allemaal onder regie van Bas de Bruijn.

De cursus duurt zes avonden. Er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen. De eerste kennismakingsavond is op donderdag, 1 februari a.s. van 19.30 uur tot 22.00 uur in “De Lopster Kroon” te Loppersum. De kosten bedragen € 25 per persoon. De deelname wordt bij over-intekening bepaald door de volgorde van inschrijvingsdatum. Deelnemers en trainer stellen samen bij het begin van de cursus vast of er wel of niet naar een eindproduct wordt toegewerkt om dit aan vrienden en kennissen te laten zien.

Bij voldoende deelname uit andere dorpen van Loppersum kan de cursus ook op een ander locatie worden aangeboden. In dat geval begint de cursus na overleg op een ander datum.

U kunt zich aanmelden bij het Jaap Meedema te Loppersum (0596571266 of sappholoppersum@gmail.com).

Informatie Sappho:

Al meer dan 150 jaar weet Sappho haar publiek te verrassen. Met traditionele stukken, absurd theater, poëzie maar ook met improvisatie theater op locatie. Met een avondje “Rederijken” kan Sappho je een genoeglijke avond bezorgen Afgelopen jaar werden verschillende eenakters gespeeld De vaste speelplek is de Lopster Kroon.

2018-01-21

Jaap Meedema, namens het bestuur

leuk(0)niet leuk(0)
28.2.2018
 

Add comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.